Barbie Spring Fashionista

Verden af Barbie Spring Fashionista er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Spring Fashionista, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er blevet inviteret til sæsonens dejligste begivenhed, det fortryllede forårsbal, som afholdes ude i naturen i den kongelige have på det smukkeste slot. Hun er så spændt på dette bal, men Barbie skal sørge for, at hun ser perfekt ud. Hun skal omhyggeligt planlægge sit outfit og sit udseende. Hjælp hende med at blive klar ved at spille dette spil. Prøv at bruge lyse farver og skabe dag makeup, men brug en kombination af vovede farver. Dernæst skal du style hendes hår op. Vælg at give hende en flot flettet frisure eller en knold. Dernæst skal du vælge kjole til ballet. Sørg for, at den har nogle blomsterdekorationer. Sidst men ikke mindst skal du fuldende hendes look med matchende smykker og hårpynt.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Spring Fashionista? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.