Barbie Turns Into Mal From Descendants

Verden af Barbie Turns Into Mal From Descendants er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Turns Into Mal From Descendants, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Gorgeous Barbie har en helt ny passion: Hun er blevet en stor fan af Descendants-serien. Hvis du ikke vidste det, så er Mal datter af den voldsomme Maleficent, så hendes karakter er ikke så langt fra sin mors. Hun er en klog og snu pige med et naturligt talent for at tegne. Gorgeous Barbie vil gerne være ligesom hende, og det er det, du skal hjælpe hende med. Du skal begynde din opgave med at lægge hendes makeup på den smukkeste måde, du kan. Bland og match alle de søde farver, indtil du får den perfekte kombination, og når du har afsluttet denne del, får du også til opgave at hjælpe hende med at beslutte, hvilket outfit hun skal have på. Du vil komme til at klæde hende på i alle de sødeste outfits fra Mals garderobe, og Barbie vil helt sikkert elske det. Hav en virkelig fantastisk tid med at spille dette spændende nye påklædningsspil kaldet Barbie forvandles til Mal fra Descendants!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Turns Into Mal From Descendants? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.