Barbie's Secret Crush

Verden af Barbie's Secret Crush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Secret Crush, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er hemmeligt forelsket i Ken, men han lader ikke til at lægge mærke til hende. Hvad kan hun gøre for at få hans opmærksomhed? Hun har fundet den perfekte mulighed i det elegante bal, der finder sted i aften. Hjælp hende med at forberede sig til denne vidunderlige begivenhed. Start med de helt grundlæggende trin og definer hendes øjenbryn med en pincet, brug concealer til at dække de mørke poser under hendes øjne, og få hendes hud til at se fejlfri ud med foundation. Påfør derefter smuk makeup for at fremhæve alle hendes smukke træk. Til sidst kan du style hendes hår og klæde hende på i en fantastisk gallakjole. Vælg en med en masse glitter eller med sommerfugleapplikationer. Du kan også skabe din egen kjole ved at matche overdele og underdele. Tilbehør så med dyrebare smykker og en tiara på hendes hoved. Vil det lykkes hende at vinde Kens hjerte? God fornøjelse med at spille!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Secret Crush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.