Belle's Movie Night

Verden af Belle's Movie Night er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Belle's Movie Night, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Belle vil invitere alle pigerne til en pigeaften og se en sjov ny film på det store lærred. Hun vil ringe til dem nu, og du kan hjælpe dem med at forberede sig til denne dejlige lejlighed. Belle vil gerne lave nogle lækre småkager til denne sjove aften, så alle pigerne kan få en sød godbid. Hjælp hende med at pynte dem med flødeost, søde drys eller chokoladeflager. Du kan nu vælge et outfit til hver enkelt. Elsa ønsker en behagelig PJ med lyserødt, Anna, en sød ny kjole med hendes minions, og Aurora ville nyde et sødt sæt med en skjorte og bukser for at holde varmen. Du kan nu hjælpe dem med at vælge film, og udvalget er fantastisk: Frozen, The Minions eller Zootopia?

Lignende spil:

Kan du lide Belle's Movie Night? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.