Tiana Back To School

Verden af Tiana Back To School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Tiana Back To School, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Tiana glæder sig til at komme tilbage til campus og mødes med sine kære prinsessevenner, efter at de har været adskilt hele sommeren. Tiana vil have dig til at hjælpe hende med at gøre sig klar til det nye år på college, og hun har så mange ting at gøre og så mange ting at pakke. Hun skal vælge de outfits, hun skal have på, plus et særligt outfit, som hun skal have på den første dag. Så lad os åbne hendes garderobe og begynde at klæde hende på. Dernæst kan du også hjælpe Tiana med at dekorere hendes notesbog, og på den første dag kan du måske tage et billede af hende og hendes prinsesseveninder.

Lignende spil:

Kan du lide Tiana Back To School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.