BFF's Breakup Guide

Verden af BFF's Breakup Guide er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil BFF's Breakup Guide, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Da Liz mødte Kevin på biblioteket, var det kærlighed ved første blik! De var det sødeste par på skolen... men desværre varede det ikke ved, for Liz tog Kevin i at kysse Angela! Som enhver high school-pige i denne situation led Liz i dagevis og græd på sit værelse, men heldigvis har Liz gode venner, der ved, hvordan man hjælper nogen med at komme over et brud. Hemmeligheden er en komplet makeover, nyt hår, nyt tøj! Hjælp pigerne med at give Liz en skønheds makeover af ansigtet, en hårkur og dejlig makeup. Det næste skridt i at få hende til at få det bedre er at designe en ny uniform til hende, og vent og se, hvad der sker, når den nye Liz møder Kevin på skolen!/p>

Lignende spil:

Kan du lide BFF's Breakup Guide? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.