College Breakup Tragedy

Verden af College Breakup Tragedy er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil College Breakup Tragedy, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Brud er de største tragedier, man kan opleve på college. De kan være brutale og sænke dit selvværd og dit sociale liv. Men en ægte ven vil hjælpe dig med at komme igennem dette uden tvivl. Denne spils smukke studerende er heldig nok til at have en veninde, der ved præcis, hvordan hun skal komme igennem disse forfærdelige øjeblikke. Alt starter med en makeover og en skønhedsbehandling i ansigtet! Selvfølgelig er det lige så effektivt at smadre bilen til den fyr, der lige har knust dit hjerte! Og for virkelig at vise ham, hvad han har mistet, skal du tage den mest fantastiske kjole på, et stort smil og gå til festen, som om intet var sket!

Lignende spil:

Kan du lide College Breakup Tragedy? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.