Sisters Breakup Plan

Verden af Sisters Breakup Plan er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sisters Breakup Plan, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Da sneprinsessen mødte Jax, var det kærlighed ved første blik. Men det skulle ikke være sådan, for det viste sig, at Jax gik ud med en anden pige, hvilket knuste Elizas hjerte. Men Elizas søster ved lige hvad hun skal gøre, for at opmuntre hende og hjælpe hende med at komme over det. Spil dette spil for at give Eliza en komplet makeover, for hun skal se forbløffende ud til det kommende bal. Giv hende en ansigtsbehandling og en dejlig ny frisure og makeup, og design derefter hendes kjole til ballet og tilbehør til hendes look.

Lignende spil:

Kan du lide Sisters Breakup Plan? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.