Boyfriend Blazers Fashion

Verden af Boyfriend Blazers Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Boyfriend Blazers Fashion, et af vores bedste modespil-spil!

Har du lyst til at udforske en ny trend sammen med disse prinsesser? Snowy har lige opdaget den nye trend med kæresteblazere på internettet, og hun kan ikke vente med at prøve den. Bella, havfrueprinsessen og Cindy tager med Snowy på en pigedag i eftermiddag, og de vil alle gerne udforske denne nye trend, som Snowy har opdaget. Begynd med Snowy og vælg en sød top eller skjorte, en nederdel og derefter en matchende kæresteblazer til hende. Sørg også for at sætte hendes hår op, og sørg så for tilbehør til hendes look. De andre prinsesser vil stå i kø, når de ser dine kreationer!

Lignende spil:

Kan du lide Boyfriend Blazers Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores modespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!