Brain For Monster Truck

Verden af Brain For Monster Truck er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Brain For Monster Truck, et af vores bedste bilspil-spil!

Brain For Monster Truck kombinerer puslespil, bilspil og tegnespil og giver dig en unik og sjov oplevelse, der kan give dig utallige timers sjov på de mange niveauer. Fordi det har elementer fra tre vidt forskellige genrer, kan Brain For Monster Truck appellere til en bred vifte af spillere, og denne karakteristiske blanding af regler sikrer, at det sjove, men også udfordringen, i hvert enkelt niveau forbliver høj, og at overraskelserne bliver ved med at komme indtil slutningen.

Som man kan forvente af et spil med biler, skal du køre et køretøj meget forsigtigt, samtidig med at du skal samle så mange stjerner som muligt, indtil du når målstregen. Men i modsætning til andre bilspil skal du i Brain For Monster Truck selv tegne den vej, du skal køre på. Det er afgørende, at de broer, du tegner, ikke har for mange bump på dem, for hvis du taber din dyrebare last fra dit bagagerum, skal du starte niveauet forfra. Der hviler et stort ansvar på dine skuldre, men det vil helt sikkert glæde dig at finde løsningen på puslespillet.

Sæt dine køre-, tegne- og tænkefærdigheder på prøve på Spilo.dk, når du spiller Brain For Monster Truck.

Sådan spiller du

Brug musen til at tegne linjer på skærmen. Disse linjer bliver til veje, som du kan køre på for at samle stjernerne og nå i mål. Brug venstre og højre piletast eller tryk på pilene i nederste venstre hjørne af skærmen for at flytte lastbilen,.

Lignende spil:

Kan du lide Brain For Monster Truck? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC