Car Eats Car Evil Cars

Verden af Car Eats Car Evil Cars er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Car Eats Car Evil Cars, et af vores bedste bilspil-spil!

Hvis du er til et bilspil, hvor du skal køre på farlige baner, der er fyldt med alle mulige dødbringende farer, og hvor hver kilometer kan være din sidste, så er du kommet til det rette sted, nemlig på Spilo.dk, hvor du finder Car Eats Car Evil Cars, et spil, som du sikkert vil nyde. I Car Eats Car Evil Cars er der meget meget på spil, og hvis du bevarer roen, er det din overlevelse, der er sikret. Så lad dig ikke narre af den smukke grafik, du skal koncentrere dig for at overleve dette løb.

Som om det ikke var nok, at banen er fuld af farer, skal du også undvige den konstante strøm af politibiler, der forsøger at stoppe dig. Læg dertil de andre racerkørere, og du kan være sikker på, at der venter dig et svært løb. Heldigvis har du til din rådighed forskellige genstande, der kan hjælpe dig, som f.eks. dynamitstænger eller en boost-mulighed, som du kan bruge, når du føler, at det kan blive et problem at undslippe.

Undgå farerne fra løbene fra Car Eats Car Evil Cars, overlev og kom til tops.

Lignende spil:

Kan du lide Car Eats Car Evil Cars? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.