Landing Party

Verden af Landing Party er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Landing Party, et af vores bedste pusle spil-spil!

Landing Party er et sødt og unikt puslespil, hvor du skal forhindre rumvæsnerne i at invadere vores planet. For at gøre dette skal du placere 5 aliens af samme type på en linje. Ved at gøre dette vil de blive sikkert teleporteret tilbage til deres planet. Du skal dog være forsigtig, for at arrangere dem skal du sørge for, at de kan nå det sted, du vil placere dem, og at vejen ikke er blokeret af et andet rumvæsen. Desuden bliver aliens teleporteret med jævne mellemrum, og det kan forstyrre, hvordan du planlægger at organisere feltet. For at stoppe en aliens teleportation skal du blokere portalen.

Med sjove og nemme regler og flot grafik vil Landing Party give dig utallige timers sjov, især når flere og flere aliens teleporteres. Stop rumvæsnerne fra at invadere vores planet på Spilo.dk og få en høj score!

Lignende spil:

Kan du lide Landing Party? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.