Lumeno

Verden af Lumeno er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Lumeno, et af vores bedste pusle spil-spil!

Få en bedre dag, når du har spillet Lumeno, et afslappende puslespil, hvor du skal forbinde cirkler med samme farve for at fjerne dem fra brættet.

Den unikke atmosfære i Lumeno vil få dig til at vende tilbage, og gameplayet vil få dig til at få lyst til at få den højest mulige score. Med interessante mekanismer, der tilføjer et lag af kompleksitet til spillet, lader Lumeno dig afslutte banerne på smarte måder, der bare venter på at blive opdaget.

For at score point skal du trække en linje mellem tilstødende cirkler af samme farve for at forbinde dem. Du kan også krydse din vej med særlige genstande på brættet, hvilket kun gør tingene sjovere.

Løs gåderne i Lumeno på Spilo.dk og nyd denne afslappende og sjove oplevelse.

Lignende spil:

Kan du lide Lumeno? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.