Butterfly Kyodai HD

Verden af Butterfly Kyodai HD er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Butterfly Kyodai HD, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Genoplev en klassisk spiloplevelse på Spilo.dk, når du vælger Butterfly Kyodai HD. Nyd det matchende gameplay, der har gjort Butterfly Kyodai berømt, nu med HD-grafik. Målet i Butterfly Kyodai HD er stadig at matche så mange sommerfuglevinger, som du kan, indtil tiden løber ud. Når du danner et par vinger, vil du skabe en majestætisk sommerfugl, som flyver væk fra brættet. Hvis det lykkes dig at lave et match, bliver der tilføjet mere tid, så jo bedre du spiller, jo mere tid vil du have til rådighed til at skabe flere matchende par. Udover at sørge for, at de vinger, du matcher, er af samme type, skal du også være opmærksom på, hvor tæt de er på hinanden, da du kun kan kombinere vinger, hvis de ikke er mere end to rette vinkler fra hinanden.

Men bare rolig, for selv hvis du midlertidigt sidder fast og ikke kan finde et par, der passer sammen, har du to hjælpsomme muligheder til din rådighed: Den første er muligheden for at blande brættet, hvilket kan bringe kompatible vinger tættere på hinanden, og den anden mulighed er tryllestaven, som straks vil vise dig et gyldigt match, som måske er gledet ud af dit opmærksomme øje. Uanset om du selv finder alle matchene eller beder om lidt ekstra hjælp fra tid til anden, er én ting sikkert: Den afslappende oplevelse fra det oprindelige spil er stadig til stede i Butterfly Kyodai HD. Fra den beroligende musik, fyldt med klokkespil og andre dejlige lyde, til HD-grafikken er Butterfly Kyodai HD et fantastisk spil, der hjælper dig med at slappe af.

Spil et andet sjovt matchningsspil på Spilo.dk og hav det sjovt med Butterfly Kyodai HD.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge vingerne fra brættet, eller tryk på skærmen, hvis du spiller fra en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Butterfly Kyodai HD? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.