Candy Match Saga

Verden af Candy Match Saga er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Candy Match Saga, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Candy Match Saga er et spil med mere slik end nogen kan klare, og det vil glæde alle, der kan lide søde sager fra tid til anden. Bare sørg for, at du ikke spiller på tom mave! I Candy Match Saga er dit mål at skabe lige linjer af slik af samme type, hvilket vil fjerne dem fra brættet. For virkelig at mestre spillet skal du planlægge dine træk i forvejen, for de huller, der er tilbage fra de elementer, der er fjernet, vil hurtigt blive erstattet af slik fra direkte ovenover. Ved at anvende en smule strategi til dine træk kan du rydde store mængder af brættet med ét træk.

Du kan flytte bolsjerne i venstre, højre, opad og nedadgående retning, så du har en vis frihed med hensyn til, hvordan du kan manipulere brættet. Og du skal også være ret hurtig til at spotte de rigtige klynger, der kan matches, for i venstre side af skærmen er der en bjælke, der bliver fyldt op, hver gang det lykkes dig at rydde brættet, men den bliver også langsomt tømt, hvis det ikke lykkes dig at score point. Når baren er tom, skal du starte niveauet forfra. Men når du først er kommet i gang og ser store klumper af brættet blive fjernet fra bordet, vil du se, at pointene hurtigt stiger.

Spil som Candy Match Saga er kendt for at være et godt valg, når du ikke har så meget tid til rådighed, men stadig ønsker en hurtig pause. Med deres enkle regler og nemme kontrol kan du hurtigt tage det op og spille en kort runde, når du har lidt fritid. Grafikken er rig på farver og musikken er upbeat, så de kan virkelig tilføre din dag en dosis afslapning. Og på Spilo.dk kan du få adgang til dem, når du vil, så længe du har en aktiv internetforbindelse.

Slap af på Spilo.dk med Candy Match Saga!

Sådan spiller du

Klik på elementerne, og hold venstre museknap nede, mens du bevæger den i enten venstre, højre, opad eller nedadgående retning for at ændre deres position, hvis du bruger en pc. På en mobilenhed skal du trykke på skærmen for at vælge et element og trække det i en af retningerne for at flytte det rundt på spillepladen.

Lignende spil:

Kan du lide Candy Match Saga? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.