Crush Master Farmland

Verden af Crush Master Farmland er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crush Master Farmland, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Gør dig klar til at se store mængder af lækre frugter, når du spiller Crush Master Farmland, men sørg for at spille efter du har spist, for ellers bliver det svært at fokusere på gameplayet. I Crush Master Farmland skal du klikke på grupper af frugter for at fjerne dem fra skærmen i en vidunderlig eksplosion af sukkerholdige godbidder.

Hver gang en gruppe frugter bliver fjernet fra skærmen, vil en anden stak af dem falde i stedet. Det skal du tage hensyn til, for du kan justere din strategi i overensstemmelse hermed, og hvis du er forsigtig, kan du fjerne store stakke af frugter med et enkelt klik. Og ud over en god strategi kan du også bruge nyttige genstande til at hjælpe dig med at rydde brættet.

Forbered dig på at få øje på stakkene af frugter, når du spiller Crush Master Farmland på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Vælg, enten ved hjælp af musen eller ved at trykke på skærmen, stakke af frugter for at fjerne dem fra skærmen. Optjen høje point ved at fjerne store mængder af frugter på én gang.

Lignende spil:

Kan du lide Crush Master Farmland? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.