Crush Masters Zoo Fun

Verden af Crush Masters Zoo Fun er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crush Masters Zoo Fun, et af vores bedste match 3 spil-spil!

I Crush Masters Zoo Fun er reglerne enkle, og forudsætningen er dejlig: Hvert niveau præsenterer dig for et bræt (som altid har en anden konfiguration) fyldt med søde dyretegninger. For at komme videre i spillet og komme igennem alle niveauerne i Crush Masters Zoo Fun skal du klikke på grupper af dyr, indtil det lykkes dig at fjerne det nødvendige beløb fra brættet, som er angivet under hvert ikon af det søde dyr, der er placeret i den øverste del af skærmen.

For at tilføje lidt mere udfordring til spillet skal du nå disse tal og fuldføre dine opgaver i et bestemt antal træk, så sørg for at tænke fremad, før du foretager dit valg. Hver gruppe, du fjerner fra bordet, vil skabe et hul i brættet, som vil blive fyldt af nogle nye tilfældige elementer i stedet, og vil ændre brættets konfiguration fuldstændigt. Men Crush Masters Zoo Fun giver dig en hjælpende hånd i form af særlige elementer, som, når de vælges, rydder en del af brættet. Hvis du er i stand til at maksimere disse genstandes kræfter, vil du nå målet for niveauet meget hurtigere. Men vær forsigtig, for kraften af disse genstande påvirker en stor del af niveauet, og hvis du ikke bruger dem klogt, kan de skabe flere problemer.

Kombiner strategi og dygtighed for at komme igennem niveauerne i Crush Masters Zoo Fun og spil det på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap til at vælge elementerne i spillet. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at foretage disse valg.

Lignende spil:

Kan du lide Crush Masters Zoo Fun? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.