Legendary Warrior Globin Rush

Verden af Legendary Warrior Globin Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Legendary Warrior Globin Rush, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Tag din bue og pil og sørg for, at du er klar til at sigte, og tag på et episk eventyr i Legendary Warrior Globin Rush på Spilo.dk. For at overleve den forræderiske verden i dette spil skal du bevare roen og være fortrolig med at skyde med en bue. Som du kan forvente, påvirkes dine træpile på en mere dramatisk måde af tyngdekraften end de højhastighedskugler, der skydes fra pistoler, som du kan finde i andre spil, så det er afgørende for at overleve banerne at mestre den bue, som pilen følger, at du kan overleve banerne.

Som navnet antyder, er du en legendarisk kriger, og for sådan en helt er der ingen tid til at hvile. Derfor bevæger den figur, du spiller som, sig automatisk gennem hele banen, og du har kun ansvaret for at skyde. Men tro ikke, at det er en let opgave at skyde, for fjenderne bliver gradvist mere snedige, jo mere du kommer videre i din søgen. I begyndelsen af din rejse kan du forvente masser af statiske fjender, som i bund og grund er måløvelse, men snart vil du støde på farligere fjender, som f.eks. fjender, der hopper rundt, hvilket gør det meget sværere at nedlægge dem, end du ville forvente. Og hvis du ønsker at opnå den maksimale score, skal du skyde så få pile som muligt.

Bliv en legendarisk bueskytte, når du spiller på Spilo.dk Legendary Warrior Globin Rush .

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du trykke på venstre museknap og holde den nede, indtil du finder den rigtige bane. Slip knappen for at skyde pilene. Hvis du bruger en mobilenhed, er reglerne de samme, men i stedet for at holde venstre museknap nede skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Legendary Warrior Globin Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.