Chemistry Set Balance

Verden af Chemistry Set Balance er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chemistry Set Balance, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hvis du ved noget om kemi, ved du, hvor delikat balancen i de kemiske reaktioner er, og enhver lille ændring i en formel kan ændre tingene drastisk. Chemistry Set Balance er ikke et spil om at balancere kemiske ligninger, men man kan sige, at det er et spil om kemiens delikate balance, fordi du skal dreje de platforme, som det kemiske element er placeret på, omhyggeligt, så det falder sikkert ned i bægerglasset, som er fyldt med andre interessante væsker.

Som man kan forvente, starter spillet med nogle grundlæggende træningsbaner, hvor du kun skal styre et lille antal platforme, men efterhånden som du kommer videre, skal du dreje masser af platforme, der er placeret på alle mulige udfordrende steder. Dette gør virkelig styringen af det kemiske element til sit mål til en sand test af dine reflekser, men også af dine planlægningsevner.

En anden ting, du skal tage højde for i Chemistry Set Balance, er, at platformene roterer samtidig, så vær opmærksom på, at dine handlinger har en effekt på alle platformene på brættet. Men selv hvis du ikke lykkes i dine første forsøg, kan du altid genstarte niveauet og prøve igen. Og det fede er, at professoren, der overvåger laboratoriet, ønsker, at du skal lykkes, og det kan du se bare ved at se på ham.

Balancér kemiske elementer i et sjovt spil, der er placeret i et kemilaboratorium, når du spiller Chemistry Set Balance på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Drej platformene, der er placeret på tilfældige steder rundt om på banen med eller mod uret, enten ved at trykke på de tilsvarende venstre eller højre piletaster, ved at trykke på venstre museknap i højre eller venstre side af skærmen eller, hvis du er på en mobilenhed, ved at trykke på højre eller venstre side af skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Chemistry Set Balance? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.