Super Drive Ahead

Verden af Super Drive Ahead er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Drive Ahead, et af vores bedste bilspil-spil!

Biler er ikke ligefrem kendt for deres kampfærdigheder, men det afholdt ikke Super Drive Ahead fra at sætte to biler op mod hinanden i en dødelig duel. De køretøjer, der deltager i denne unikke mekaniske kamp, spænder fra de biler, du kan se på vejen, til tanks og andre interessante køretøjer. Med en idé som bilkamp kan du forvente alt fra de kæmpende.

Efter hver runde kan du få mønter, som du kan bruge til at forbedre din bil og købe nyttige genstande, der sikrer, at du er den sidste bil, der står på hjulene ved kampens afslutning. Med mere end 50 baner kan du være sikker på, at du får brug for al den hjælp, du kan få, og kampene fra Super Drive Ahead bliver stadig sværere, jo mere du spiller. Heldigvis bliver du også en bedre kæmper.

Vind kampene fra arenaerne på Super Drive Ahead, når du spiller på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Super Drive Ahead? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.