Cinderella Goes To Paris

Verden af Cinderella Goes To Paris er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cinderella Goes To Paris, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Til efteråret vil Askepot få den bedste rejse i sit liv. Hun har besluttet sig for at tage til det smukke Paris, en af de mest romantiske og sjove byer. Jeg er sikker på, at hun vil nyde en fantastisk tid der, besøge museer og drikke kaffe på en terrasse. Du kan hjælpe den smukke blonde prinsesse med at forberede sig på en fantastisk tid, da hun har brug for et par smarte og elegante outfits til denne fantastiske bytur. Tag et kig i hendes garderobe, og vælg nye ting og mix og match dem for at få et sødt outfit til dagen. Nu kan du tilbehør en simpel bluse og nederdel med et par smykker for et afslappet look. Eller du kan prøve en elegant glitrende kjole og matche den med en smart frisure med krøller.

Lignende spil:

Kan du lide Cinderella Goes To Paris? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.