Cinderella's Love Story

Verden af Cinderella's Love Story er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cinderella's Love Story, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Askepot, en af dine yndlingsprinsesser fra Disney, er forelsket i en af dine yndlingsprinsesser. Hun elsker sin prins, og han har inviteret hende med til årets skolebal. Hun skal se super sød ud i en ny kjole, for hun og hendes venner er helt sikre på, at han vil tage det store skridt og give hende et kys. Du skal hjælpe hende med at vælge den glamourøse kjole til denne super sjove begivenhed på gymnasiet. Sørg for, at hun vælger en flot hårknold til at gå sammen med det elegante look. Du kan nu samle alle stemmerne, så det dejlige par kan blive dronning og konge af skoleballet.

Lignende spil:

Kan du lide Cinderella's Love Story? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.