Clash Of The Deep Sea Monsters

Verden af Clash Of The Deep Sea Monsters er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Clash Of The Deep Sea Monsters, et af vores bedste strategi spil-spil!

Kæmp mod fantastiske havvæsner, når du spiller Clash Of The Deep Sea Monsters på Spilo.dk, og overliste din modstander og ødelæg deres base, før de ødelægger din. Clash Of The Deep Sea Monsters er et strategispil, så du skal placere forskellige enheder på slagmarken for at vinde. Og selv om du ikke direkte kan tage kontrol over disse enheder, skal du nøje vælge, hvilke enheder du vil sende i kamp, ud fra et tilfældigt udvalg. Nederst på skærmen vises de enheder, som du kan kalde frem, og du skal hurtigt beslutte, hvilke der er de bedste til din aktuelle situation. Du skal altså tage hensyn til dine nuværende enheder, samt de enheder, som fjenden har på vej mod dig.

Penge regenereres langsomt, mens du spiller, og hver enhed har en specifik omkostning forbundet med den, og selv om den bedste strategi nogle gange er at vente på at have ressourcer nok til at indsætte en stærkere enhed, har du ikke altid denne luksus, og du kan ikke vente. Hver enhed har et specifikt sæt af styrker og svagheder, samt de specifikke måder de kan angribe på, og at kende disse kan være forskellen mellem sejr og nederlag.

Verdenen i Clash Of The Deep Sea Monsters er medrivende, og kunststilen vil straks fange din opmærksomhed, og du kan se, at hver enhed har en unik personlighed, bare ved at se på dem. Mens de enten går eller sniger sig mod fjendens base, kan du hurtigt finde ud af, hvilke angreb de har, og hvor stærke de er. Sammen med den intense musik føler man virkelig, at man kæmper en hård kamp mod lige så formidable fjender. Hvert øjeblik i Clash Of The Deep Sea Monsters bærer på masser af vægt, og beslutningen mellem at spare ressourcer op til en bedre enhed eller at sende flere enheder i kamp nu er noget, som du skal lære at balancere, hvis du vil blive sejrherre. Og hvad mere er, fordi du ikke kan kontrollere, hvilke enheder der bliver tilgængelige i stakken, bliver du nødt til at tage risici og håbe på det bedste mange gange.

Vind kampen i den fantastiske verden Clash Of The Deep Sea Monsters, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillets elementer, hvis du er på en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at træffe dine valg.

Spil andre spil fra clash-serien:

  1. Clash Of Navies
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Lignende spil:

Kan du lide Clash Of The Deep Sea Monsters? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores strategi spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.