Clash Of Navies

Verden af Clash Of Navies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Clash Of Navies, et af vores bedste strategi spil-spil!

Find den vindende strategi, og saml styrkerne til din store armada, når du spiller Clash Of Navies på Spilo.dk. Når du først har taget din kaptajnshat på, får du en smagsprøve på det store ansvar, som en flådekommandør har. Krigsskibene fra Clash Of Navies har særlige egenskaber, og det er din opgave at finde ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at indsætte hvert enkelt skib, afhængigt af din angrebsstrategi, samt hvordan du vil opstille dit forsvar mod det ubarmhjertige fjendtlige angreb. Den modsatte flåde har de samme skibe til rådighed, så du skal hurtigt lære, hvilket skib der virker bedst mod hver enkelt.

Søslagene kan blive ret intense, og hver beslutning, du tager, kan enten bringe dig et skridt nærmere sejren, eller hvis du tager flere skridt i den forkerte retning, et skridt nærmere nederlaget. En nøgle til sejr er din evne til hurtigt og effektivt at tilpasse dig fjendens styrker. Men for at vinde et slag kan du ikke altid vente og se, hvad fjenden kaster efter dig, for du er nødt til at tage initiativet og angribe dristigt for at overraske og udmanøvrere den fjendtlige kaptajn.

For at kalde et skib i kamp i Clash Of Navies skal du vælge det fra kortspillet, der er placeret nederst på skærmen. Du kan ikke kontrollere, hvilke skibe der vises i dette dæk, men du har flere valgmuligheder til din rådighed på hvert enkelt øjeblik. Hvert skib koster et vist antal ressourcer, og du skal beslutte, om du vil kalde et skib i kamp, eller om du vil vente lidt længere tid, indtil du samler flere ressourcer for at få et mere kraftfuldt fartøj.

Vind søslagene fra Clash Of Navies, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du bruge den venstre museknap til at interagere med spillets elementer. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du røre ved knapperne på skærmen for at interagere med spillet.

Spil andre spil fra clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Lignende spil:

Kan du lide Clash Of Navies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores strategi spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.