Clash Of Armour

Verden af Clash Of Armour er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Clash Of Armour, et af vores bedste strategi spil-spil!

Se, hvilke beslutninger en general skal træffe, når du spiller Clash Of Armour på Spilo.dk, og træn dit strategiske sind for at finde den bedste måde at erobre fjendens base på. For at styre din hær effektivt skal du beslutte, hvilke enheder du vil indsætte, så deres unikke styrker og svagheder supplerer hinanden, ellers vil du før eller siden lære, at du ikke kan vinde et slag ved kun at sende én type enhed i krig.

Men tro ikke, at du har for meget tid til at tænke på den skånselsløse slagmark fra Clash Of Armour, for kampene bliver meget snart meget intense, og hvis du tager for lang tid om at udforme din strategi, vil din fjende overmande dig. Snart vil du finde ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at sende en enhed i kamp, selv om denne enhed måske ikke er ideel i forhold til sammensætningen af din modstanders hær, eller bare vente lidt længere tid, indtil du får nok ressourcer til at få en enhed, der passer bedre til den aktuelle situation.

Spil Clash Of Armour på Spilo.dk og prøv at finde den vindende strategi.

Spil andre spil fra clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Lignende spil:

Kan du lide Clash Of Armour? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores strategi spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.