Clash of Skulls

Verden af Clash of Skulls er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Clash of Skulls, et af vores bedste strategi spil-spil!

Clash of Skulls har en smuk stiliseret grafik og trækker dig ind i en unik og interessant verden, hvor du har ansvaret for at besejre fjendens tårn. Men bliv ikke for optaget af landskabet, for for at udføre den vigtige opgave med at opnå sejr skal du finde den vindende hærsammensætning og sende de rigtige tropper for at eliminere dine fjender. Vælg de rigtige soldater og reagerer på det, som dine fjender sender dig. Men spil ikke for meget på defensiven og reager kun på det, dine fjender sender, for nogle gange bringer det dig i en meget bedre strategisk position at tage initiativet og tvinge din modstander til at reagere på din hærsammensætning. Du er nødt til at tage risici og diktere slagets gang.

Hvis du foretager dristige handlinger og forsøger at overraske skeletgeneralen fra modstanderens hær, kan du måske vinde, før de når at reagere. Så prøv ikke at sende nøjagtig de samme enheder hver gang, for på slagmarken kommer du så meget tættere på et sikkert nederlag, når du først bliver forudsigelig. Og på grund af hastigheden af de kampe, du deltager i i Clash of Skulls, skal du virkelig træne dig selv i at tage dristige og afgørende handlinger hurtigt, for hvis du venter for længe, bliver dit tårn og din hær ødelagt på ingen tid.

Afprøv forskellige strategier, når du spiller på Spilo.dk og ødelægger fjendens base fra Clash of Skulls.

Spil andre spil fra clash-serien:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Navies
  3. Clash Of Armour
  4. Clash of Tanks

Lignende spil:

Kan du lide Clash of Skulls? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores strategi spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.