College Love With Rapunzel

Verden af College Love With Rapunzel er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil College Love With Rapunzel, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej piger! Smukke Rapunzel har en ny forelskelse fra college, og den er her for at blive. Du vil få den vigtige opgave at hjælpe Rapunzel med at gøre sig klar til sin date. Hun er meget nervøs for denne date, så du bliver nødt til at gøre alt, hvad du kan, for at få hende til at føle sig mere tryg ved det. Du vil blive forbløffet over at se alle de smukke outfits, Rapunzel har i sin garderobe, så alt du skal gøre er at blande og matche dem, indtil du finder den perfekte kombination. Når det er lykkedes dig at finde den perfekte kombination, får du også mulighed for at give det tilbehør, så det skiller sig ud. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide College Love With Rapunzel? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.