Disney Single Princesses

Verden af Disney Single Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Disney Single Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Elsa, Belle og Askepot har en god plan. De vil gerne møde nogle søde og rare drenge, så de vil gå ud. En aften i byen er en god idé, især at gå på en hyggelig klub. Hver pige skal se super sød ud for at "fange" den rigtige dreng! Den første pige til udklædning er Frozen-dronningen. Elsa vil gerne have et flot romantisk look med en smuk lyserød kjole med blondeindsatser. Belle vil have et fedt look med stærke farver og masser af juveler. Den tredje pige, Askepot, den smukke blondine, skal vælge en flot blå kjole og en sød frisure med bløde bølger. Det sidste skridt er at vælge festarmbånd, og der er fire muligheder: enkelt, taget, lad os få en drink eller kompliceret. Nyd dette fantastiske spil!

Lignende spil:

Kan du lide Disney Single Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.