Craps

Verden af Craps er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Craps, et af vores bedste diverse spil-spil!

Craps er et meget interessant bordspil, hvor dit fokus er at forsøge at satse korrekt for at vinde så meget som muligt. Du kan satse fra 1 til 100 credits, og du har et bestemt startpunkt for credits. Du ønsker altid at teste dine færdigheder og strategier for at se, hvor godt du vil satse. Det er et fantastisk spil, hvor du har fuld kontrol over, hvordan du satser, du kan endda satse på flere linjer.

Borddesignet er spektakulært, og spillet skiller sig ud med sin innovative stil og fremragende idéer. Det er værd at give det et forsøg, og fordelene er utrolige, for ikke at nævne den visuelle stil er meget medrivende og kreativ på samme tid.

Pointsystemet er skitseret af spillet, så du vil vide præcis, hvor mange point du får baseret på det. Det er en meget interessant og unik tilgang, som bringer et unikt system ind, og kvaliteten er tiltalende. Det, kombineret med den smarte opmærksomhed på detaljerne, er det, der gør Craps til et af de mest interessante og spændende spil for dem, der nyder bordspil. Du kan spille Craps lige nu på Spilo.dk for at teste dine færdigheder!

Sådan spiller du

Interager med bordet og vælg jetoner ved at bruge musens venstre knap. De samme kontroller gælder, hvis du bruger en mobilenhed, men i stedet for at bruge en mus til at interagere med spillet skal du trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Craps? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores diverse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.