Stack Tower

Verden af Stack Tower er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stack Tower, et af vores bedste hjernespil-spil!

Placér blokke af forskellige former og størrelser for at bygge en struktur, der rækker mod himlen i Stack Tower, et sjovt puslespil, hvor det er vigtigt at kunne vurdere stabiliteten af en struktur korrekt, og hvor evnen til at løbe en kalkuleret risiko er afgørende faktorer for at vinde niveauet. Du vil ikke vide, hvilken slags blok du skal placere næste gang, så sørg for at tage højde for dette ved hver placering. En enkelt fejl er en øjeblikkelig genstart af niveauet. Du vil trods alt heller ikke have, at store blokke falder ned fra himlen.

Når du først har lært reglerne i Stack Tower, vil hver gang du placerer en blok være en spændende oplevelse, fordi du skal tilpasse dine byggeplaner efter, hvilke brikker du får. Men uanset hvordan din endelige struktur ser ud, vil du altid udstøde et lettelsens suk, når du ser, at du nærmer dig målstregen, og du er i stand til at placere den sidste blok, uden at det får katastrofale konsekvenser. Gennem en række unikke baner vil Stack Tower få dig til at overveje hvert eneste træk, du foretager, men denne udfordring er en af de vigtigste ingredienser til, hvorfor spillet er sjovt at spille. Musikken og grafikken er også med til at skabe en afslappende oplevelse.

Skab interessante strukturer i Stack Tower, og afslut alle banerne, når du spiller det på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at vælge, hvor du vil placere klodsen, og tryk på venstre museknap for at lægge din næste brik ned.

Lignende spil:

Kan du lide Stack Tower? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.