Roulette Royale

Verden af Roulette Royale er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Roulette Royale, et af vores bedste diverse spil-spil!

Roulette er et klassisk spil, der har fremkaldt mange følelser hos dem, der har spillet det: fra store glæder til deprimerende nederlag, roulette er en fast bestanddel i alle casinoer. Når du spiller Roulette Royale, får du mulighed for at opleve nogle af disse følelser, men når du spiller på Spilo.dk, er dine penge ikke på spil. Men selv om de penge, du satser i Roulette Royale heldigvis er virtuelle, er reglerne de samme, og det er stadig her at satse på en værdi og derefter se med spænding, om rouletten favoriserer dig eller ej. Roulette er i sagens natur uforudsigelig, og i Roulette Royale får du en smagsprøve på, hvordan dit held (og dine penge) afhænger af hvert spin.

For at vinde på roulette skal du først vælge, hvilke numre du forventer, at kuglen lander på, når dens spin er slut. Nederst på skærmen kan du se nogle udtryk, som du måske ikke er bekendt med: Voisins du Zéro, Tier, Orphelins, Neighbors. Hver af disse betegner en sektion af hjulet. For at vælge, hvilket nummer du vil satse dine penge på, skal du klikke på den tilsvarende chip fra tabellen. Vælg det flere gange for at øge din indsats. Hvis du ønsker at øge værdien af indsats-chippen, kan du vælge en anden fra venstre side af skærmen. Du kan se, hvor mange penge du har tilbage i øverste venstre hjørne af skærmen. Når du er klar til at prøve lykken, skal du klikke på Spin-knappen, som findes nederst til højre på skærmen. Nu er alting uden for din kontrol, og alt du kan gøre er at håbe, at du vinder indsatsen.

Spil et virtuelt spil roulette på Spilo.dk og se, om du er heldig eller ej.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillets elementer, hvis du bruger en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du interagere med spillet ved at trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Roulette Royale? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores diverse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.