Cupid Doll

Verden af Cupid Doll er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cupid Doll, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Luk de historiebøger, du troede, du kendte, for på Coolest High kan du selv vælge din egen fremtid! For disse teenagesønner og -døtre fra de mest berømte eventyr nogensinde kan hver dag blive til en episk dag. Da halvdelen af eleverne bliver forelsket i de forkerte mennesker, holder parrene ikke ret længe! Amors eget hjerte begynder at slå, mens hun forsøger at rette op på tingene. Med sine udsøgte perlefarvede vinger, dekoreret med pinkfarvede blomster og hjerter, er hun klar til at flyve. Hendes kjole er guddommelig med sin trendy silhuet, blomsterprint og lag af ensfarvede og funklende gennemsigtige stoffer i skørtet.

Lignende spil:

Kan du lide Cupid Doll? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.