High School Princesses

Verden af High School Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil High School Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Det er tid for Rapunzel, Tiana og Merida til at gå tilbage til gymnasiet, og det kan kun betyde én ting: skoleindkøb! De dejlige prinsesser vil gerne se fantastiske ud i år i skolen, så de har brug for nye uniformer. Nu er det ikke nogen nem opgave at vælge den bedste uniform. Hver prinsesse har forskellige modeller, mønstre og farver i tankerne, og alle tre prinsesser vil gerne sikre sig, at hun ser helt betagende ud i den nye skoleuniform. Rapunzel ønsker at blive bemærket af sin forelskelse, Merida ønsker at blive en populær pige, og Tiana ønsker at imponere sin high school-kæreste.

Lignende spil:

Kan du lide High School Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.