Barbie Model For Vogue

Verden af Barbie Model For Vogue er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Model For Vogue, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie elsker mode og fotoshoots. Nu vil hun kombinere sine to kærligheder, for hun har fået tilbudt at komme på forsiden af det berømte magasin Vogue. For Barbie er et vigtigt aspekt af fotoshootet at optræde alene for at vise styrke og uafhængighed. Nu kan du hjælpe hende med at vælge stedet for fotoshootet, i studiet eller på en vidunderlig strand foran havet. Når du har valgt det, kan du begynde at vælge hendes coverfototøj. Sørg for, at tingene er fantastiske og glitrende, perfekt til en sådan lejlighed. Gør dig klar og prøv nogle glam flettefrisurer og vælg en flot blå kjole med glitteraccenter, som jeg er sikker på vil se fantastisk ud på den blonde skønhed. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Model For Vogue? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.