Death Chase

Verden af Death Chase er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Death Chase, et af vores bedste bilspil-spil!

Hvis du elsker biler og racerløb, så har Spilo.dk det helt rigtige spil til dig. I Death Chase skal du køre til målstregen mod nogle brutale konkurrenter, som vil gøre alt for at tage førstepladsen. Og som om aggressive chauffører ikke var nok til at stå i vejen for dig for at komme på førstepladsen, er banerne i Death Chase fyldt med farer, der konstant vil få dig til at tænke dig om to gange, før du bare trykker på speederen.

Heldigvis er Death Chase ikke lavet bare for at gøre dit liv sværere, for alt efter hvor godt du kører, optjener du point, som du kan bruge til at opgradere dit køretøj. Disse opgraderinger spænder fra bedre nitro, flere våben eller en forbedret motor. Hvis du optjener nok stjerner, kan du endda købe nye køretøjer, som kommer med deres egen pakke af muligheder.

Med det unikke 2D-perspektiv kan du se de farer, der ligger forude på banerne, og du kan planlægge din strategi i overensstemmelse hermed. Dette kan gøre forskellen mellem at hoppe på det rigtige tidspunkt eller beskadige din bil, så den bryder ud i en flammebold.

Gør dig klar til intens kørsel på Spilo.dk, når du spiller Death Chase.

Lignende spil:

Kan du lide Death Chase? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC