Barbie As Fashion Blogger

Verden af Barbie As Fashion Blogger er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie As Fashion Blogger, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie elsker mode og blogs. Hun har besluttet at følge i sine yndlingskendissers fodspor og blogge med modeinspiration til alle sine pigefans. Følg hende nu, og hjælp hende med at poste et nyt billede med et smukt sommerlook. For at få et flot look har hun brug for både makeup og et outfit. Hun har brug for et par flotte nuancer og produkter, som hun kan anvende, såsom læbestift, rødme, øjenskygge, mascara og eyeliner. Brug pigede nuancer som f.eks. lyserød eller lilla. Hun kan prøve forskellige kjoler, shorts og bluser og skabe et ret fantastisk look til sin blog. Det er en god idé at give hende tilbehør, for smykker er vigtige denne sommer. Du kan prøve et flot sæt med en sølvhalskæde og røde øreringe, som vil få hende til at ligne en supermodel. En god frisure til sommer er en krøllet frisure, som er Barbies favorit. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie As Fashion Blogger? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.