Dr. Panda Daycare

Verden af Dr. Panda Daycare er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dr. Panda Daycare, et af vores bedste dyrespil-spil!

En verden fuld af venlige dyr og glæde venter på dig, når du spiller Dr. Panda Daycare. I dette afslappende spil er du ansvarlig for en dagpleje, og din opgave er at tage dig af de søde dyr, der kommer til dit hus. Men bare rolig, din dagpleje er fuld af sjove ting, der vil holde dig beskæftiget. Og vigtigst af alt, hold de sjove niveauer på maksimum. Lige fra at se minitoget køre langs togskinnerne til at gynge på træponyen, lege med hulahopring eller basketball - der er masser af måder at holde dig selv beskæftiget på.

Og dette er kun det første rum! På Dr. Panda Daycare kan du endda vælge at bo i forskellige værelser, som alle har deres egne unikke sjove aktiviteter. En del af det sjove er at finde på måder at holde dine gæster beskæftiget på, og at se dem smile er blot en af de belønninger, du vil få, mens du spiller Dr. Panda Daycare. Med sine levende farver og glade musik er Dr. Panda Daycare et ganske afslappende spil, og det er en vidunderlig måde at hjælpe dig med at slappe af på. Selv om det ikke er det mest udfordrende spil, du kan spille på Dr. Panda Daycare, er det en sjov måde at bruge lidt tid på at finde ud af alle de forskellige måder, du kan interagere med verden på.

Nyd den vidunderlige verden af dyr, når du spiller Dr. Panda Daycare på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at interagere med spillet. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Lignende spil:

Kan du lide Dr. Panda Daycare? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.