Rabbit Samurai 2

Verden af Rabbit Samurai 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rabbit Samurai 2, et af vores bedste dyrespil-spil!

Er du klar til intens akrobatik, og kan du lide kaniner? Hvis du har svaret ja på begge disse spørgsmål, så er Rabbit Samurai 2 det perfekte spil for dig. I Rabbit Samurai 2 spiller du som en dejlig kanin, der også er dygtig i ninjaens gamle kunst. Det betyder, at din smidighed og hurtighed er uden lige. Og når du tager højde for, at du også er en kanin, er du virkelig en styrke at regne med.

I Rabbit Samurai 2 skal du forsigtigt navigere i de forræderiske omgivelser ved hjælp af et ninja-reb. Gennem de mange faser vil du sætte dine færdigheder på prøve, og din reaktionshastighed vil helt sikkert være en af dine vigtigste aktiver.

Med smuk grafik og fortryllende musik giver Spilo.dk dig endnu en stor oplevelse med Rabbit Samurai 2. Spil og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Rabbit Samurai 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.