Dr. Panda School

Verden af Dr. Panda School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dr. Panda School, et af vores bedste dyrespil-spil!

Din første skoledag kan være lidt skræmmende, fordi det er et helt nyt miljø, som du skal navigere i. Vi er sikre på, at du nok skal klare det, men hvorfor ikke tage med Dr. Panda og alle mulige venlige figurer og gå på opdagelse sammen på din første skoledag?

På Dr. Panda School kommer du til at opleve alle mulige forskellige klasseværelser, fra gangene, køkkenet og mange andre steder, der er rundt omkring på skolen. Og hvad mere er, du kan interagere med disse rum og virkelig udforske og tilfredsstille din nysgerrighed. En smule kendskab til omgivelserne vil være en stor hjælp, når du ser alle disse steder i virkeligheden.

Med smuk grafik, glad musik og fantastiske venner, der slutter sig til dig på dette eventyr, vil du helt sikkert have lyst til at se alle stederne fra Dr. Panda School.

Start dit skoleeventyr med hjælp fra Spilo.dk, og selv om intet kan forberede dig på denne fantastiske rejse, kan du med Dr. Panda School få et glimt af den magi, som du finder i skolen.

Spil andre spil fra Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Lignende spil:

Kan du lide Dr. Panda School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.