Drop The Number

Verden af Drop The Number er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Drop The Number, et af vores bedste hjernespil-spil!

Drop The Number er et sjovt spil, der er en kombination af flere klassikere og låner spilmekanikker fra spil som Tetris, Threes eller 2048. Måden blokkene falder på brættet på vil helt sikkert minde dig om det elskede Tetris-spil, mens spillets hovedmål minder om hitsene Threes eller 2048. For at score point i Drop The Number skal du kombinere de brikker, der har det samme tal på sig, for at score point. Når du opnår dette, smelter de sammen og skaber et større tal, som du til gengæld skal kombinere med en brik med samme værdi.

Udfordringen i spillet består i at finde ud af, hvilke brikker du skal fokusere på næste gang, og efterhånden som de langsomt falder ned, kan du mærke presset vokse. Du skal tage hensyn til deres aktuelle position, samt positionen af de tilstødende brikker og deres værdier. I Drop The Number vil planlægning i forvejen føre dig til sejr. Og du har ikke den luksus at tænke for meget over dit næste træk, for brikkerne bevæger sig langsomt fremad, og når de først har sat sig på bunden af skærmen, kan du ikke længere ændre deres retning. Jo længere du kommer i en runde, jo mere skal du afveje hver enkelt beslutning, fordi det bliver sværere at kombinere brikkerne. Men denne langsomme stigning i udfordringen garanterer mere sjov.

Spil et spil, der kombinerer to klassikere, når du vælger Drop The Number på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du trykke på venstre museknap for at vælge, på hvilken bane du vil have den aktuelle brik til at falde til. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at vælge banerne.

Lignende spil:

Kan du lide Drop The Number? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.