Rope Bawling 2

Verden af Rope Bawling 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rope Bawling 2, et af vores bedste hjernespil-spil!

Har du nogensinde prøvet at spille bowling med et tov? Denne efterfølger til det nu berømte Rope Bawling bringer endnu flere baner, så du kan teste dine bowlingfærdigheder. Målet er det samme som altid, du skal klippe rebet, der holder bowlingkuglen, og derefter styre den på en sådan måde, at den slår alle keglerne. Dette er sværere end forventet, og Rope Bawling 2 tilføjer endnu flere, nye måder, hvorpå du kan teste dine evner.

Hvis du troede, at niveauerne i Rope Bawling ikke var nok, så har Spilo.dk lige det, du har bedt om: Rope Bawling 2, fortsættelsen af det populære og sjove puslespil, som giver dig de klassiske regler, som du allerede kender og elsker, samtidig med at der tilføjes nogle nye elementer, som gør spillet endnu mere sjovt. Præmissen forbliver den samme, og du skal stadig vælte bowlingkegler, der er placeret på forskellige platforme på banen, men du vælter dem ved hjælp af et reb, tyngdekraften (som du endda kan aktivere og deaktivere for at løse puslespillene) og lidt kreativ tænkning.

Denne gang er der nye forhindringer, og du kan endda styre tyngdekraften. Dette tilføjer et helt nyt lag til spillet, og det giver dig et fantastisk udvalg af idéer at udforske og afprøve. Hvis du brænder for bowling, vil du opleve Rope Bawling 2 som et meget sjovt og også meget kreativt og sjovt spil.

Hvert niveau er anderledes end det forrige, og de skruer op for indsatsen, når det kommer til sværhedsgraden. Hvilket er det, der gør Rope Bawling 2 til et så medrivende og engagerende spil, det er utroligt sjovt og et af de bedste spil til at teste dine bowlingfærdigheder på. Du kan spille Rope Bawling 2 lige nu på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at skære rebet over og interagere med knapperne, hvis du bruger en pc, eller tryk eller stryg på skærmen, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Rope Bawling 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.