Enchanted Wedding

Verden af Enchanted Wedding er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Enchanted Wedding, et af vores bedste bryllupsspil-spil!

Alle brude drømmer om en magisk bryllupsdag, og Ella er sikker på, at hun med hjælp fra sine brudepiger, Rory, Iris og Maya, vil finde det bedste tema til sit bryllup! Hvad kunne være mere magisk end et fortryllet bryllupstema? Tænk bare på de fantastiske dekorationsmuligheder på bryllupsstedet og på gangen! Brudepigekjolerne formidler en romantisk, feminin ånd, samtidig med at de smelter sammen med individualitet. Forestil dig en brudekjole med romantiske lag, luftige bevægelser og legende nye farver, der lover at glide ned ad kirkegulvet med en drømmende ynde. Det er det, bruden ønsker sig til brylluppet, og det er det, hun vil få med din hjælp!

Lignende spil:

Kan du lide Enchanted Wedding? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bryllupsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.