FNF Pizzeria

Verden af FNF Pizzeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil FNF Pizzeria, et af vores bedste friday night funkin' spil-spil!

Pizza er altid lækkert, og i FNF Pizzeria kan du servere nogle lækre pizzaskiver for de yndige figurer fra det legendariske Friday Night Funkin'-spil. I FNF Pizzeria er du ejer af en pizzarestaurant, og du vil helt sikkert kunne genkende de kunder, der kommer ind ad døren, hvis du kender Friday Night Funkin'.

I FNF Pizzeria skal du også tilberede den pizza, som du serverer, så sørg for at kende opskrifterne til de bestillinger, som dine kunder bestiller. Nogle af dem vil være mere tålmodige end andre, og hvis du ødelægger en ordre, eller hvis du tager for lang tid om at tilberede en pizza, vil kunden bare gå sin vej, og du vil miste tid og penge. Og for en virksomhed kan det have nogle ret dramatiske konsekvenser, især hvis det sker gentagne gange.

Men med tiden vil du se, at du vil begynde at huske opskrifterne til pizzaerne, og den tid, du bruger på at kigge i din opskriftsbog, vil falde. Når du først er kommet ind i denne fase, vil din indtjening helt sikkert stige kraftigt. Og selv om de penge, du tjener, måske ikke er helt som du forventer, vil du helt sikkert nyde den gode musik, som Friday Night Funkin' er berømt for.

Spil endnu et sjovt spil, der foregår i Friday Night Funkin' universet på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Se, hvilken pizza dine kunder bestiller, og vælg de rigtige ingredienser fra bordet foran dig for at tilberede den pizza. Du kan bruge hjælpemenuen, hvis du har brug for en hurtig reference til de nødvendige ingredienser.

Spil andre spil fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spil:

Kan du lide FNF Pizzeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores friday night funkin' spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.