Super Friday Night Squid Challenge

Verden af Super Friday Night Squid Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Friday Night Squid Challenge, et af vores bedste friday night funkin' spil-spil!

Der venter dig masser af sjov musik i Super Friday Night Squid Challenge, et spil baseret på det populære Friday Night Funkin'. Hvis du er bekendt med reglerne i Friday Night Funkin', så vil oplevelsen her ikke være fremmed for dig, og du ved allerede, at du skal trykke på pileknapperne, der når toppen af skærmen på det rigtige tidspunkt for at holde musikkens takt.

Super Friday Night Squid Challenge har den samme art-stil, som du kender og elsker, og er øjeblikkeligt genkendelig for alle, der tidligere har nydt Friday Night Funkin', og selvfølgelig er musikken fantastisk, men man kan ikke forvente mindre af et spil inspireret af denne serie.

Lyt til fantastisk musik, når du spiller på Spilo.dk og gennemfører alle banerne fra Super Friday Night Squid Challenge.

Spil andre spil fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spil:

Kan du lide Super Friday Night Squid Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores friday night funkin' spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.