Friday Night Funkin'

Verden af Friday Night Funkin' er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Friday Night Funkin', et af vores bedste friday night funkin' spil-spil!

Nyd sjove numre, og test dine evner i Friday Night Funkin', det spændende rytmespil med interessante figurer, en genkendelig grafikstil og en spændende historie, der holder dig i gang. Historien i Friday Night Funkin' er struktureret i flere uger, og i løbet af denne periode vil du møde masser af unikke karakterer, og du vil duellere med dem i alle mulige musikalske kampe. Disse kampe er hårde, så sørg for, at du er klar til at synkronisere med de sange, der spiller, og tryk på de rigtige knapper på det rigtige tidspunkt, hvis du vil besejre de karakterer, du bliver sat op imod.

Du kender måske allerede nogle af figurerne fra Friday Night Funkin', hvis du har spillet på Spilo.dk, da dette spil har inspireret utallige spiludviklere til at skabe andre spil i dette fascinerende univers. Og på grund af spillets open source-natur er det meget nemt at skabe et lignende spil inspireret af denne verden.

Historien i Friday Night Funkin' er meget elskelig, og det er blot en af grundene til, at spillet har charmeret utallige spillere. Andre grunde kan være dets kunststil og musik. I Friday Night Funkin' er din mission at besejre en række forskellige modstandere. Men tro ikke, at du skal kæmpe mod dem, fordi du skal redde verden fra en zombieinvasion eller lignende. Nej, i Friday Night Funkin' deltager du i alle mulige sjove musikalske dueller, fordi du skal imponere din kærestes far, og det er den betingelse, han har stillet til dig, hvis du vil fortsætte med at date hans datter.

Gameplayet i Friday Night Funkin' er let at forstå, men det kan blive ret svært, især i de senere baner. Heldigvis kan du vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader, Easy, Medium og Hard. Dette sikrer, at alle kan nyde Friday Night Funkin'. Hvis du bare vil lytte til de dejlige beats, som spillet har, skal du sørge for at vælge Easy sværhedsgrad og nyde det. Hver modstander vil give dig en anden udfordring, da de hver især synger et unikt mønster af toner, som du skal spejle. Ved at matche retningen af de pile, der vises på skærmen, vil du langsomt besejre din fjende. Modstanderne har forskellige mønstre, som hver især udgør en unik udfordring, og nogle gange skal du endda kæmpe og matche flere fjenders mønstre på samme tid. Tag i betragtning, at pilene bevæger sig med forskellige hastigheder, afhængigt af den sværhedsgrad, du har valgt, og du kan være sikker på, at Friday Night Funkin' kan give dig en sjov udfordring.

Du kan donere til holdet og sikre, at spillet bliver ved med at få opdateringer på følgende link. Friday Night Funkin' er et open source-projekt, du kan se se dets kildekode på Github. Spillet bruger følgende udgave, hvis kildekode er åben på Github. Du kan også spille den seneste udgave på Newgrounds.

Spil et sjovt rytmespil, og nyd universet på Friday Night Funkin', når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at matche de pile, der vises på skærmen.

Spil andre spil fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spil:

Kan du lide Friday Night Funkin'? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores friday night funkin' spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC