Penalty Superstar

Verden af Penalty Superstar er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Penalty Superstar, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Med Euro 2020 i gang føler du måske mere end nogensinde før lyst til at spille fodbold. Spilo.dk bringer dig et skridt tættere på denne vidunderlige sport med Penalty Superstar, et sjovt spil, hvor du træder i målmandens sted og skal forhindre bolden i at komme forbi dig.

Med enkel og intuitiv styring, sød grafik og optimistisk musik kan Penalty Superstar tilbyde dig utallige sjove øjeblikke. For at styre målmanden bruger du piletasterne til at gå foran indkommende skud. Vær forsigtig ved dem, der kommer i en vinkel, eller ved alle luftskud. De har en tendens til at være særligt vanskelige at stoppe.

Spil sjove fodboldspil, mens du venter på Euro 2020-kampene på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Penalty Superstar? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.