Free Words

Verden af Free Words er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Free Words, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Se, hvor mange ord du kan finde, når du kun har en håndfuld ord til rådighed, når du spiller Free Words, et spil, der kan minde dig om alle mulige spilprogrammer, som du har set i tv. Som du kan forvente, vil du få flere point, jo mere komplekse ord du finder, jo flere point får du. Free Words er ikke kun et sjovt spil, men også en god måde at forbedre din koncentration og din hukommelse samt dit ordforråd på.

Hver runde introducerer en ny kombination af bogstaver, så mulighederne er uendelige, og det sjove kan vare lige så længe, som du ønsker det. Ved at udfordre dig selv til at finde et ord mere kan Free Words blive et fantastisk redskab til at lære nye engelske ord og forbedre dit ordforråd.

Lær og hav det sjovt på Spilo.dk og se, hvor mange ord du kan finde.

Lignende spil:

Kan du lide Free Words? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.