Waffle Words

Verden af Waffle Words er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Waffle Words, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Find alle ordene på bordet, og lad dig ikke distrahere af omgivelserne i Waffle Words, et spil, der bedst spilles på tom mave, eller hvis du har chokolade eller vafler i nærheden. For at finde ordene skal du koncentrere dig og ikke give op så let, for i første omgang kan bogstavernes placering virke som om, at der ikke kan gemme sig ord et sted derinde.

Men hvis du bliver ved med at spille, vil ordene på Waffle Words langsomt begynde at afsløre sig selv. Og når du først begynder at finde nogle ord, kommer der helt sikkert flere! Hvis du finder et ord, skal du blot vælge det første bogstav og trække en lige linje gennem de andre bogstaver, indtil du kan se ordet. Ud over udfordringen med at finde ordene er din præstation også tidsbestemt, så tag ikke for lang tid på dig.

Opgrader dit ordforråd på Spilo.dk og spil Waffle Words.

Lignende spil:

Kan du lide Waffle Words? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.