The Smurfs: Ocean Cleanup

Verden af The Smurfs: Ocean Cleanup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Smurfs: Ocean Cleanup, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Vi ved alle, at havforurening er et stort problem og vil fortsætte med at være det, hvis vi ikke gør noget ved det. Øv dig i at rense havet, når du spiller på Spilo.dk, et spil, der opfordrer dig til at rense havet for alle former for affald, så fremtidige generationer kan se havets skønhed i al sin pragt.

I The Smurfs: Ocean Cleanup spiller du som en smølf, der skal fiske alle mulige former for affald op, og efter at have set, hvor svær denne opgave kan være, vil du måske tænke dig om en ekstra gang, hvor du smider dine ting.

For at starte dit fiskeri skal du først trykke på skærmen på det rigtige tidspunkt for at bestemme dybden, som fiskestangen skal dykke ned i. Jo tættere du er på midten af bjælken på skærmen, jo bedre vil kastet være. Når krogen er under vandet, skal du omhyggeligt navigere og vælge affaldet og få det op til overfladen. Jo bedre du spiller, jo flere forbedringer kan du opdage, hvilket vil gøre dig til en mere effektiv fisker.

Start din rejse til at rense planeten på Spilo.dk og spil The Smurfs: Ocean Cleanup.

Spil andre spil fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Lignende spil:

Kan du lide The Smurfs: Ocean Cleanup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.