The Smurfs: Village Cleaning

Verden af The Smurfs: Village Cleaning er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Smurfs: Village Cleaning, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Slut dig til de venlige Smølfer, når du spiller The Smurfs: Village Cleaning på Spilo.dk på et rengøringseventyr, som du aldrig har oplevet før. Da Jokey Smølf ved et uheld detonerede en gaveæske i Smølfebyen, skabte han noget af et rod, og du skal hjælpe de andre smølfer med at gøre rent i deres magiske landsby. Skidtet kan være ret svært at rengøre, så de vil sætte pris på al den hjælp, de kan få. Og da alle husene i landsbyen er plettet med alt muligt snavset snavs, får du også dit arbejde.

For at rengøre husene skal du bruge forskellige redskaber, lige fra vandslanger til børster eller svampe. Når dagen er omme, vil alle husene funkle, og Smølfebyen vil være så ren som nogensinde før. Men efter en massiv eksplosion er der selvfølgelig masser af andet arbejde, der skal gøres, og det er ikke alt, der består i at rense snavs eller sod. Du bliver også nødt til at hjælpe med at genopbygge nogle af strukturerne, som f.eks. bænke, trillebøre og andre lignende ting. Som du selvfølgelig også skal rengøre bagefter.

Atmosfæren i The Smurfs: Village Cleaning er magisk, og du vil blive transporteret ind i smølfernes fantastiske verden ved hjælp af den stiliserede grafik og den optimistiske musik. Alt dette blandes for at gøre din rengøringsrejse sjov og spændende.

Rejs til Smølf Village, når du spiller på Spilo.dk The Smurfs: Village Cleaning .

Sådan spiller du

Brug musen til at flytte rundt på de forskellige rengøringsgenstande, og tryk på venstre museknap for at vælge de forskellige elementer i spillet, hvis du spiller fra en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at opnå den samme funktionalitet.

Spil andre spil fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spil:

Kan du lide The Smurfs: Village Cleaning? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.